Cursus Contentmarketingstrategie in 9 stappen!

Leer in 9 effectieve stappen
je eigen contentmarketingstrategie opstellen!

Leer in 9 effectieve stappen je eigen contentmarketingstrategie opstellen. De Cursus Contentmarketingstrategie noemen wij dan ook wel Strategy to go!

✔  In deze cursus leer je de Digitalheads Strategy Steps: 9 effectieve stappen om een strategie te schrijven voor jouw eigen merk. Aan de hand van voorbeelden, vragen en templates ontwikkel je, tijdens of na de cursus, meteen jouw eigen strategie. En of je nu een grote corporate bent of juist een zelfstandig ondernemer, met deze 9 stappen kan je direct aan de slag.

✔  De fysieke Toolkit met de 9 stappen op zakformaat krijg je natuurlijk ook bij deze cursus. Die pak je er regelmatig bij, zodat je nooit meer een stap overslaat. Nu niet en in de toekomst niet. En reken maar dat je deze nog heel vaak zult gebruiken.

Laat jij jouw merk groeien. Realiseer direct meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzetgroei!

jaar ervaring

Emerce blog views

deelnemers

A-merken

De cursus Contentmarketingstrategie in 9 stappen

In 9 effectieve stappen jouw eigen succesvolle contentmarketingaanpak.
Wat krijg je en wat leer je?

Cursus: CONTENTMARKETINGSTRATEGIE IN 9 EFFECTIEVE STAPPEN

 

De 9 strategie stappen: Digitalheads Strategy Steps

Met deze 9 effectieve stappen schrijf jij straks je eigen resultaatgerichte strategie.
Je leert:

 • Waar je begint met jouw strategie
 • Hoe je jouw doelgroep het beste omschrijft
 • Hoe andere merken dit doen
 • Wat de meest voorkomende doelen en KPI’s zijn
 • Wat het allerbelangrijkste onderdeel is van een succesvolle contentmarketingstrategie 
 • Welke en hoe je jouw contentdomeinen en onderwerpen kiest
 • Wat een goede opzet voor een impactvolle contentkalender inhoudt
 • Hoe een professionele contentmarketingorganisatie eruit ziet
 • Welke stappen je doorloopt in de contentmarketingorganisatie
 • Wat het geheim is om op de meest effectieve manier content te produceren
 • Hoe je in kaart brengt op welke kanalen jouw content zichtbaar is
 • Wat voor soort kanalen er zijn om jouw unieke content te verspreiden
 • Hoe je het succes van jouw contentaanpak meet, monitort en verbetert
 • Hoe je zelf succesvol aan de slag gaat

En nog veel en veel meer….

6 geheime tips

Je krijgt 6 geheime tips voor het schrijven van een ijzersterkte strategie. 3 van Sam en 3 van Merel. In onze rollen als marketingcommunicatie-manager en commercieel directeur schreven we jarenlang veel plannen. Als consultants, trainers en ondernemers doen we dit nog steeds. Nu is het jouw beurt!  Met onze tips en 9 stappen maak je impact, heb je focus en haal je direct resultaat.

Toolkit: FYSIEK BOEKJE

Samenvatting van de 9 stappen

De Digitalheads Strategy Steps in een compacte waaier op broekzakformaat. Zo heb je de 9 effectieve stappen om jouw contentmarketingstrategie makkelijk te schrijven altijd binnen handbereik. De Fysieke Toolkit sturen we direct naar jou op!

 

DIT IS EEN UITERST EFFECTIEVE CONTENTMARKETINGSTRATEGIE CURSUS ALS JE AL IETS WEET VAN MARKETING EN METEEN AAN DE SLAG WILT!

"Heel veel informatie In één cursus met een duidelijke structuur. De 9 stappen zijn zeer waardevol. Hierdoor weet je precies waar je zit en wat je valkuilen zijn in je eigen contentmarketingaanpak"

Wessel Wildeboer

Zelfstandig communicatie creatief

“Goed georganiseerde cursus. Van funnelbreed naar formats is een interessante invalshoek en daarbij alle modellen van businessstrategie naar merkstrategie naar contentmarketingstrategie.”

 

Irene Bauer

Hearst

"Ik ben heel blij met alle info die door deze twee professionals, Sam & Merel, is gedeeld. Stap 3 is écht een belangrijke stap waar ik nog even langer op door wil gaan om mijn overall strategie te verbeteren. En ik ben dan ook heel blij met het naslagwerkboekje, de toolkit”

Sophie Captijn

Paula's Choice

“Goed dat jullie in aanloop naar de cursus en ook daarna veel over contentmarketing delen via blogs en via LinkedIn. Hierdoor blijf ik continue gemotiveerd om steeds een stapje verder te komen met mijn eigen contentmarketingstrategie en aanpak”

Barbara Rehe

Fashioncheque

Wil jij je merk en iedereen die hieraan werkt richting geven? Wil je rust en structuur in je contentaanpak? Wil jij je doelen realiseren? Wil je zekerder zijn in het schrijven van strategie? Wil jij groeien in je vakgebied? Wil jij MEGA MERKGROEI en MEER OMZET?

Dan is dit de meest snelle én effectieve cursus die je online tegen zult komen. Unieke praktijkvoorbeelden. Praktische templates. Bewezen succesvol. Jij profiteert direct van de kennis en ervaring van twee top experts en kan meteen aan de slag voor je eigen merk!

 

Wij, Sam (l) en Merel (r), hebben ieder 20+ jaar ervaring binnen digitale marketing en management.

En wij zetten ons NU in om jouw marketingdoelen te behalen!

Meer dan 100+ deelnemers van verschillende merken zijn je voorgegaan met de succesvolle strategiekennis, concrete stappenplannen en unieke templates die ze van ons krijgen. Leren. Lachen. Doen!