Incompany maatwerktraject | Voor een impactvolle en resultaatgerichte contentmarketingstrategie

 

Wil jij jouw contentstrategie volledig op de rit hebben met jouw eigen team? Straktrekken op die onderdelen die ontbreken of nog niet op orde zijn? En vervolgens professionaliseren volgens het bewezen stappenplan?

Maak en verspreid jij content voor jouw merk? Vraag je je regelmatig af of je wel de juiste dingen aan het doen bent met je team? Leef je vaak in de waan van de dag? Twijfel je of je genoeg bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen? Zou je soms wel helemaal opnieuw willen beginnen?

✅ Leer dan hoe jij specifieke onderdelen van jouw contentmarketing-aanpak naar het volgende professionele niveau brengt.

✅ En daarmee direct de regie terugkrijgt.  Zo creëer je overzicht en structuur voor iedereen die aan jouw merk en content werkt. En dat geldt ook voor de persoon aan wie jij rapporteert. En voor iedereen die aan jou rapporteert.

✅ Ervaar wat een slimme aanpak voor jouw organisatie betekent. Dat ga je terugzien in betere leads, nieuwe klanten en meer omzet.

Wat jij nodig hebt is grip op jouw contentmarketing-inspanningen. Dit krijg je door een totale scan van al jouw content en processen onder professionele begeleiding. Zodat je daarna vol vertrouwen jouw merkkoers bepaalt en gemakkelijk jouw marketingdoelen realiseert. Die uiteraard in lijn liggen met de doelstellingen van de hele organisatie.

Met het Incompany maatwerktraject, onder begeleiding van Sam & Merel, helpen wij jou o.a. met het blootleggen van de hiaten in jouw huidige content, het beoordelen van de content naar de juiste waarde en het aanvullen van ontbrekende contentvormen en of processen. Tegelijk bieden we een stuk kennis overdracht voor leden van je team. Onderdeel hiervan is het impactvol invullen van de 9 Strategy Steps gebaseerd op de merkstrategie en business-strategie van jouw organisatie.

Het maatwerk traject met verschillende op maat verzorgde sessies en workshops is wat jij nu kunt gebruiken. Begeleiding op die onderdelen die ontbreken of waar jij en je team vraagtekens bij hebben. Zodat ook jij straks een succesvol contentmarketing sneeuwbal-effect realiseert met jouw eigen team.

Geef bij ons aan waar jij hulp bij nodig hebt en wij ontzorgen jou direct.  Wij helpen jou en jouw team exact op die onderdelen die het verschil gaan maken en waardoor alle neuzen snel in dezelfde richting komen te staan.

Wil je meer informatie over de contentmarketing-sneeuwbalstrategie voor jouw merk?
Heb je een specifieke vraag? Stel hem hier en laat je gegevens achter. We nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Digitalheads -Building Brands Together

📞 Of bel ons via:

Merel Braakman
+31(0) 620246883

Samantha Nagtegaal
+31(0) 61 5678 718

info@digitalheads.nl

Wil je gelijk sparren?
Plan direct een gratis en vrijblijvend strategiegesprek van een half uur met één van ons in onze agenda. In Calendly zie je de eerst volgende mogelijkheden bij Merel & Sam.

 

"Het hele traject, zowel de inspiratiesessie, als de incompany masterclass contentmarketing en de daarop volgende verdiepingsgerichte workshop, werd in de Vodafone (Business)-organisatie zeer gewaardeerd door contentredacteuren, customer value marketeers en contentspecialisten.

De eerste meer algemene workshop is een goed startpunt gebleken. In deze cursus hebben we alle marketingdisciplines laten samenwerken, zodat we een duidelijk beeld kregen van wat contentmarketing is, wat de waarde is en hoe je een goed contentframework kunt leveren.

In de daarop volgende trainingen hebben we een diepgaande analyse gemaakt van de inhoud die we hebben gemaakt en de hiaten met betrekking tot onze merkpositionering en bedrijfsstrategie. Het was heel inspirerend en confronterend tegelijk. Tussen alle dingen die we al goed doen, zie ik duidelijk dat we nog een (lange) weg te gaan hebben.

Dit heeft mij een duidelijke basis gegeven en de grip die ik nodig had om content marketing binnen Vodafone Business naar een hoger niveau te tillen"

Marije de Vries

Content, Communiations & SEO Manager B2B, VodafoneZiggo