Quick Check Contentmarketing

  • Merkgroei en meer bezoekers voor jou met content die scoort.
  • De meest professionele contentmarketing checklist online.
  • In slechts 2 minuten weet je hoe jouw contentmarketing aanpak er voor staat.
  • Ontdek de missende stukjes van jouw contentpuzzel.
  • Meer zichtbaarheid en bekendheid voor jouw merk door de juiste content stappen.
  • Maak content die scoort en krijg enorme hoeveelheden bezoekers naar jouw website.
  • Denk niet langer na, dit heb je NU nodig. Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt.
  • 20+ jaar (digital) marketing ervaring voor jou!

"Contentmarketing wordt vaak véél te moeilijk gemaakt. Ons doel met deze handige checklist maar ook met onze templates, modellen en stappen is om content succes voor iedereen bereikbaar te maken."

Sam

Co-owner Digitalheads

Dé ideale Contentmarketing scan

Content is cruciaal voor marketing van nu. Maar er is zo veel content. Hoe wordt jouw merk zichtbaar? Contentmarketing is een strategische marktbenadering waarin jij waardevolle, relevante en consistente content maakt en verspreidt aan jouw doelgroep. 

Met sterke content ben je beter vindbaar, komt je merk tot leven, trek je veel publiek en krijg je nieuwe klanten. Je hebt hiervoor een professioneel plan nodig. Contentmarketing en een strategie die daarbij hoort is wat ons betreft een onmisbaar fundament in (digital) marketing.

Sinds de opkomst van internet, 20+ jaar, werken Merel en Sam, eigenaren van Digitalheads, binnen het marketing vakgebied. Sindsdien hebben (A)-merken en honderden deelnemers onze stappen, templates en tips succesvol toegepast.

Met onze checklist de ‘Quick Check Contentmarketing’ weet je super snel wat je moet doen om je contentmarketing aanpak te verbeteren. Zo verhoog jij de zichtbaarheid van jouw merk en maak je content die scoort!

“Mijn basiskennis van marketing is al goed en toch heb ik enorm veel extra kennis vergaard”

Esther

“Heel handig en relevant die toolbox met 9 stappen als naslagwerk, hierdoor kan ik meteen aan de slag”

Judith

“Goed dat jullie in aanloop naar de Masterclass en ook daarna veel over contentmarketing delen via blogs en via LinkedIn. Hierdoor blijf ik gemotiveerd om steeds een stapje verder te komen met mijn eigen contentmarketingstrategie”

Barbara

Klaar voor content die scoort?

Download gratis deze ultieme checklist. Trek meer publiek aan en bezoekers naar je website. Voorkom dat je ingehaald wordt door jouw concurrenten. Voorkom tijdsverspilling aan content die niet werkt door niet dezelfde fouten te maken als 60% van de marketeers, contentmakers en merkeigenaren. De Quick Check Contentmarketing is de meest professionele checklist online zodat jouw merk direct op de winnende contentmarketing koers ligt!