Reviews

 

Ook grote merken willen hun merkbekendhied vergroten en hun contentmarketing optimaal leren inzetten. Zo krijg je meer leads, meer klanten en meer succes. Lees wat onze klanten zeggen over onze resultaatgerichte en impactvolle aanpak!

De juiste content op het juiste moment gebaseerd op jouw bedrijfsstrategie en jouw eigen merkstrategie is cruciaal voor élk merk in een digitaal tijdperk. En wij helpen je daarbij.

Tijdens het traject naar een B2B contentmarketingstrategie dat we bij Nationale Nederlanden samen met Digitalheads hebben ingezet, is er dankzij hun expertise, analytische vermogen, structurele aanpak en data-driven mindset een sterke strategische basis gelegd waarop we effectief kunnen verder bouwen. Zonder Digitalheads was dat niet gelukt.

Patricia van den Broek

Lead Content, Nationale Nederlanden

We hebben twee workshops via Digitalheads gedaan. Een Kennissessie en een Strategische sessie met verschillende groepen collega's. Beide sessies zijn hooggewaardeerd door mijn collega's. De beide sessies hebben mij daarnaast een goed houvast gegeven om de contentmarketing van VodafoneZiggo Business naar een hoger niveau te tillen.

Marije de Vries

Content, Communications & SEO Manager B2B, VodafoneZiggo

Wat wij prettig vonden is dat er behalve de verschillende sessies op gebied van Business-, Merk-, en Contentmarketingstrategie sdirect iets concreets op tafel ligt. Je hebt meteen een document in handen waar je intern wat mee kan in je bedrijfs-, merk- en contentmarketingstrategie. Wij blijven waar mogelijk met Digitalheads samenwerken.

Talitha Czaikowski

Managing Director, Bocca Coffee

jaar ervaring

Emerce blog views

deelnemers

A-merken

Wij, Sam (l) en Merel (r), hebben ieder 20+ jaar ervaring binnen digitale marketing en management.

En wij zetten ons NU in om jouw marketingdoelen te behalen!

Meer dan 100+ deelnemers van verschillende merken zijn je voorgegaan met de succesvolle strategiekennis, concrete stappenplannen en unieke templates die ze van ons krijgen. Leren. Lachen. Doen!