Woensdag 3 juli 11:00-12:00 uur

Gratis online event

Upgrade je Strategie

Op zoek naar nieuwe inzichten om je bedrijf te transformeren? Upgrade je strategie met ons live online event op woensdag 3 juli van 11:00 - 12:00 uur.

Voor wie is dit evenement? Voor grotere MKB en corporate Marketingcommunicatiemanagers, Business Owners, Brand Managers, Content Leads en Marketeers.

Wil jij in één uur leren hoe je jouw huidige marketingstrategie professionaliseert?

Schrijf je dan nu in:

In één uur jouw marketingaanpak naar een volgend niveau

Ben je klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen? Wil je jouw merk- en/of content marketingstrategie verfijnen en aanpassen aan de snel veranderende marktomstandigheden? Dan is het tijd om te upgraden!

Wij willen jou helpen door te groeien naar die top 10 meest succesvolle Marketing Managers. Wat wij zien, na meer dan 100.000 uur aan marketing ervaring en 100+ bedrijven te hebben geholpen, is dat met een paar slimme stappen en handvatten er binnen no time een ‘marketing success shift’ te maken is.

Woensdag 3 juli

11.00-12.00

Gratis Zoom webinar: Upgrade je strategie

Op zoek naar nieuwe inzichten om je bedrijf te transformeren? Upgrade je strategie met ons live online event.

Schrijf je in en leer: 

  • De laatste ontwikkelingen in de markt en binnen jouw organisatie.
  • Hoe je strategische aanscherping makkelijk en professioneel kunt aanpakken.
  • Praktische toepassingen van AI in contentcreatie en strategische planning
  • En nog veel meer!

Waarom heb je een aanscherping van je strategie nodig? Veranderingen in het directieteam, intensivering van het concurrentieveld, verjonging van de doelgroep - dit zijn slechts enkele aanleidingen die je dwingen om je strategie opnieuw te bekijken.

Extra learnings:
Nieuwe energie brengen doe je met een nieuwe strategie. Ontdek hoe je dit kunt realiseren en waar je dit terugziet in jouw bedrijf.

Woensdag 3 juli

11.00-12.00

Feedback van onze klanten

Wij worden ontzettend enthousiast van de positieve feedback van onze klanten!

Mijn basiskennis van marketing is al goed en toch heb ik enorm veel extra kennis vergaard.

Mike

Heel handig en relevante informatie, hierdoor kan ik meteen aan de slag!

Inge

Sprekers

Digitalheads founders

Samantha Nagtegaal

Strategische en enthousiaste Digital Marketing & Branding Expert

Door haar enthousiaste stijl werd Sam, al vóór haar 30e, Marketingcommunicatie Manager bij online jobboard Monsterboard.nl. “Op dat moment besef je nog niet dat je een digitale afslag neemt.”

Digitale mogelijkheden omarmt Sam al vanaf het begin. Ze gelooft in de kracht van creativiteit aangescherpt door doelgroep-data. Natuurlijk gelinkt aan een sterke strategie. Samen met mede- enthousiastelingen.

Sam heeft als vaste en freelance Marketingcommunicatie- en Online Manager bijgedragen aan het succes van een aantal van de belangrijkste merken in Nederland; Bol.com, Parkmobile, KPN, Volkswagen, ASN Bank, Libelle en meer…

Merel Braakman

Expert in (Digitale) Strategische Marketing & Leiderschap

Met meer dan 20 jaar MT en P&L managementervaring bij mediabedrijven en A-merken (o.a. Sanoma, MPG., Velthuis Kliniek, Funda, AH, Unilever.) traint zij bedrijven en professionals in business-, merk- en contentmarketingstrategie. Ook is zij een uitstekend mentor richting persoonlijke doelen.

Ze is gecertificeerd NLP Master Coach Persoonlijk Leiderschap. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en zorgt dat je met taal en communicatie invloed uitoefent op je onbewuste breinprocessen.

Dit gebruikt zij binnen het marketingdomein: dan spreken we over neuromarketing en de daarbij behorende beïnvloedingsprincipes. Merel geeft regelmatig gastcollege's en lezingen bij Universiteiten en Hogescholen. Ze is jurylid van de Marketing Literatuurprijs.

Gratis online event: Upgrade je Strategie

Woensdag 3 juli

11.00-12.00

Partners

Zij gingen je voor

Komt de datum niet uit maar wil je op de hoogte blijven?

Laat dan hier je email achter