Cases

 

Versterk je Business-strategie en vergroot je merkbekendheid door een consistente Merkstrategie. Rijg daar een ijzersterke Contentmarketingstrategie aan vast en je krijgt meer leads, meer klanten en meer succes met onze resultaatgericht en impactvolle aanpak!

Content is cruciaal voor elk merk in een digitaal tijdperk. Het is de belangrijkste vorm van marketing. En hangt dus vast aan je Merkstrategie en daarboven aan je Business-strategie. Wij werken met prachtige merken samen op deze strategische gebieden. Wil je weten waar we ze precies mee helpen?

VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een enorme organisatie waar heel veel marketingprofesssionals werken aan verschillende vormen van de merkcontent. Om hier consistentie en een eenduidige werkwijze in te krijgen, hebben we in meerdere sessies kennis, inspiratie en stappenplannen gedeeld om samen toe te werken naar het volgende hoge niveau van contentmarketing binnen de organisatie.

Bocca

Het Management Team (MT) van Bocca Coffee wilde een aanscherping van de Business-strategie, de Merkstrategie en het Commercieel Beleid. Daarop volgend wilden ze een sterke Contentmarketingstrategie die volledig aansluit bij de fase waar ze nu na 20 jaar staan. In meerdere sessies hebben we samen met het MT de plannen volleidg strak getrokken en naar grote tevredenheid opgeleverd.

Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden werkten we in eerste instantie aan een complex, groot traject voor de business-to-business markt (B2B) waarin we samen de Merk- en Contentmarketingstrategie hebben opgesteld. Hier is Nationale Nederlanden zo tevreden over dat we momenteel samen een soortgelijk traject doen voor de consumenten markt (B2C).

Eneco

Bij Eneco begonnen met de Kennissessie in Contentmarketing voor een groot team. Daarna een Contentmarketingstrategie-dag voor een kleiner gezelschap. Om vanuit daar ook een stap terug te zetten: de aanscherping van de Merkstrategie. Daarna zijn hebben we geholpen de consistentie van de nieuwe Merk-, en Contentmarkeingstrategie te bewaken en de pitch naar een nieuw bureau te begeleiden.

Adwise Academy

Wij zijn vaste trainers (marketing-experts) bij Adwise Academy. We geven daar gedurende het jaar diverse door ons ontwikkelde trainingen aan klanten van Adwise. Dit zijn trainingen in o.a.  Bedrijfsstrategie, Innovatieve Verdienmodellen, Branding & Positionering, Contentmarketingstrategie, Concept & Creatie en Personal Branding. Je vindt deze trainingen onder Events in het menu.

de Mediafederatie

Voor de Mediafederatie verzorgen we op jaarbasis diverse eendaagse trainingen voor hun vaste leden. Dit zijn professionals uit de uitgeefbranche zoals uitgevers, marketeers maar ook redacteurs. Trainingen zoals Innovatieve Verdienmodellen en Contentmarketingstrategie hebben we al meerdere malen gegeven en worden door ons op de specifieke doelgroep afgestemd.

jaar ervaring

Emerce blog views

deelnemers

A-merken

Wij, Sam (l) en Merel (r), hebben ieder 20+ jaar ervaring binnen digitale marketing en management.

En wij zetten ons NU in om jouw marketingdoelen te behalen!

Meer dan 100+ deelnemers van verschillende merken zijn je voorgegaan met de succesvolle strategiekennis, concrete stappenplannen en unieke templates die ze van ons krijgen. Leren. Lachen. Doen!