Events & Trainingen

 

Vergroot je kennis en daarmee je resultaten met onze trainingen in Business-, Merk- en  Contentmarketingstrategie. Krijg meer leads, meer klanten én meer succes met een resultaatgerichte en impactvolle aanpak op basis van onze jarenlange strategische kennis.

Kies een individuele cursus of vraag een Incompany traject op maat aan. Dat wordt niet alleen leren. Maar vooral ook lachen en doen!

 

$

Training: Concept & Creatie

Wil je weten hoe je vanuit een concept naar creatie gaat? Of werk je bij een bureau en wordt er van je verwacht dat je regelmatig gaat pitchen? Of heb je een goed idee dat je wilt omzetten in een succesvol en creatief concept? Deze training is een goede basis. Er zijn verschillende startdata en locaties. De eerst volgende datum en locatie:

Contentmarketing     dinsdag 30 mei 2023  09:30 - 12:30 uur   Almelo

 

$

Workshop: Innovatieve Verdienmodellen

Wil jij je business stevig laten groeien dit jaar? Nieuwe verdienmodellen toetsen en ontwikkelen? Een mooi voornemen, maar waar begin je? De workshop "Innovatieve Verdienmodellen' helpt je gigantsich op weg. Al onze deelnemers zijn enorm enthousiast. Reserveer je plekje daarom snel. Deze training wordt dit voorjaar slechts eenmaal gegeven.

Business    woendag 24 mei 2023  09:30 - 12:30 uur   Online classroom

 

$

Deep dive: Branding & Positionering

Sterke merken genereren meer omzet. Volgens de Brand Relevance Index rond 30% meer. Wil je merkgroei met als gevolg meer omzet? Lees dan snel verder en schrijf je in voor deze online course bestaande uit 2 dagdelen (ochtenden).

Branding     donderdag 8 en 15 juni 2023  09:30 - 12:30 uur   Online classroom

 

$

Masterclass: Contentmarketingstrategie

Wil je weten hoe je vanuit jouw Bedrijfsstrategie en Merkstrategie een gedegen Contentmarketingstrategie opstelt? Boek dan nu de training Contentmarketingstrategie en leer in slechts één dag jouw volledige strategie schrijven. Meerdere start data. De eerst volgende datu en locatie:

Contentmarketing     woensdag 14 juni 2023  09:30 - 16:30 uur   Almelo

 

$

Masterclass: Persoonlijk Leiderschap & Personal Branding

Deze dag is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen en weten dat leiderschap nemen over wie ze zijn en wat ze doen ze hierbij grote stappen vooruit  helpen. Voor mensen met plannen om te gaan ondernemen is het zelfs één van de allerbelangrijkste bouwstenen. Weten wie je bent en wat je doet vormt het rotsvaste fundament voor jouw ondernemerschap.

Leiderschap     donderdag 22 juni 2023  09:30 - 16:30 uur   Utrecht

 

$

Masterclass: Innovatieve Verdienmodellen & Business Strategie

Wil je weten hoe je vanuit een concept naar creatie gaat? Of werk je bij een bureau en wordt er van je verwacht dat je regelmatig gaat pitchen? Of heb je een goed idee dat je wilt omzetten in een succesvol en creatief concept? Deze training is een goede basis. Gelukkig zijn er verschillende startdata. De eerst volgende datum:

Business     dinsdag 4 juli 2023  09:30 - 16:30 uur   Amsterdam

 

$

Masterclass: Merkstrategie (Deep Dive Positionering & Branding)

Wil jij met je merk concrete resultaten terugzien in omzet en merkgroei? Wil jij een sterk merk bouwen voor de langere termijn en was je liever gisteren dan vandaag begonnen? Deze 1-daagse Masterclass Merkstrategie leert je alles over branding en positionering. Er zijn verschillende startdata. De eerst volgende datum en locatie:

Branding    maandag 10 juli 2023  09:30 - 16:30 uur   Utrecht

 

$

Crash Course: Content Meten zonder Zweten

Wil je weten hoe je jouw content-inspanningen goed kunt meten en daar vanaf het begin af aan vol vertrouwen mee aan de slag kunnen gaan? Stap dan nu in de crash course Content Meten zonder Zweten. Daar heb je de rest van het jaar profijt van. Er zijn verschillende startdata. De eerst volgende datum:

Contentmarketing    donderdag 12 oktober 2023  09:30 - 12:30 uur   Utrecht

 

$

Crash Course: Communicatieve Vaardigheden

Deze leerzame crash course is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen. Zij weten dat goed communiceren over wie ze zijn en waar ze voor staan ze verder brengt in het leven. En dat onderhandelen slechts een middel is om persoonlijke doelen sneller te bereiken. Diverse startdata:

Leiderschap    dinsdag 17 oktober 2023  09:30 - 12:30 uur   Utrecht

 

jaar ervaring

Emerce blog views

deelnemers

A-merken


Wij, Samantha Nagtegaal (l) en Merel Braakman (r), hebben ieder
20+ jaar ervaring binnen digitale marketing en strategisch (merk-) management.

En wij zetten ons nu in om jouw marketingdoelen te behalen!

We zijn niet alleen oprichters en daarmee trainers binnen ons eigen bedrijf Digitalheads, maar ook gewaardeerde marketing-experts en trainers bij gerenomeerde bedrijven zoals Emerce, Adwise en de Mediafederatie.

Meer dan 500+ deelnemers van vele A-merken zijn jou voorgegaan met de succesvolle strategische kennis, concrete stappenplannen en unieke templates en tools die ze van ons krijgen.

Dat wil jij toch ook? Leren. Lachen. Doen!