Events & Trainingen

 

Vergroot je kennis en daarmee je resultaat met onze trainingen in Business-, Merk- en Contentmarketingstrategie. Maak impact en krijg meer leads, meer klanten én meer merksucces met onze bewezen aanpak op basis van onze jarenlange strategische kennis.

Kies hieronder een individuele cursus (de eerst volgende beschikbare training staat bovenaan) of vraag een Incompany training of een Incompany traject op maat aan. 

 

$

Masterclass Merkstrategie - Adwise

Wil jij met je merk concrete resultaten terugzien in omzet en merkgroei? Wil jij een sterk merk bouwen voor de langere termijn en was je liever gisteren dan vandaag begonnen? Deze 1-daagse Masterclass Merkstrategie leert je alles over branding en positionering. Er zijn verschillende startdata op locaties Amsterdam en Utrecht. De eerst volgende datum en locatie:

Branding    dinsdag 5 september 2023  09:30 - 16:30 uur   Amsterdam

 

$

Masterclass Contentmarketingstrategie - Adwise

Wil je weten hoe je vanuit jouw Bedrijfsstrategie en Merkstrategie een gedegen Contentmarketingstrategie opstelt? Boek dan nu de training Contentmarketingstrategie en leer in slechts één dag jouw volledige strategie schrijven. Meerdere start data op locaties Amsterdam en Utrecht. De eerst volgende datum en locatie:

Contentmarketing     dinsdag 12 september 2023  09:30 - 16:30 uur  Amsterdam

 

$

Training Concept & Creatie - Adwise

Wil je weten hoe je vanuit een concept naar creatie gaat? Of werk je bij een bureau en wordt er van je verwacht dat je regelmatig gaat pitchen? Of heb je een goed idee dat je wilt omzetten in een succesvol en creatief concept? Deze training is een goede basis. Er zijn verschillende startdata en locaties. De eerst volgende is:

Contentmarketing    donderdag 14 september 2023  09:30 - 12:30 uur  Utrecht

 

$

Innovatieve Verdienmodellen & Business Strategie - Adwise

Zie jij kansen liggen om als bedrijf te groeien maar weet je niet hoe en met welk team je dit succesvol kunt oppakken? Zijn er veel ideeën en heb je daardoor moeite om keuzes te maken welke initiatieven werkelijk de gewenste groei gaan realiseren? Ben je ondernemer en maar weet je niet welke producten en diensten je het beste aan je aanbod kunt toevoegen? De eerst volgende startdatum voor deze waardevolle dag:

Business     donderdag 28 september 2023  09:30 - 16:30 uur  Utrecht

 

$

Persoonlijk Leiderschap & Personal Branding - Adwise

Deze dag is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen en weten dat leiderschap nemen over wie ze zijn en wat ze doen ze grote stappen vooruit gaat helpen. Voor mensen met plannen om te gaan ondernemen is het zelfs één van de allerbelangrijkste bouwstenen. Weten wie je bent en wat je doet vormt het rotsvaste fundament voor jouw ondernemerschap. Meerdere startdata en locaties.

Leiderschap     dinsdag 3 oktober 2023  09:30 - 16:30 uur   Amsterdam

 

$

Deep Dive Branding & Positionering - Emerce

Sterke merken genereren meer omzet. Volgens de Brand Relevance Index rond 30% meer. Wil je merkgroei met als gevolg meer omzet? Lees dan snel verder en schrijf je in voor deze online course bestaande uit 2 dagdelen (ochtenden).

Branding     vrijdag 6 en 13 oktober 2023  09:30 - 12:30 uur   Online classroom 

 

$

Crash Course Content Meten zonder Zweten - Adwise

Wil je weten hoe je jouw content-inspanningen goed kunt meten en daar vanaf het begin af aan vol vertrouwen mee aan de slag kunnen gaan? Stap dan nu in de crash course Content Meten zonder Zweten. Daar heb je de rest van het jaar profijt van. Er zijn verschillende startdata. De eerst volgende datum:

Contentmarketing    donderdag 12 oktober 2023  09:30 - 12:30 uur   Utrecht

 

$

Crash Course Communicatieve Vaardigheden - Adwise

Deze leerzame crash course is bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen. Zij weten dat goed communiceren over wie ze zijn en waar ze voor staan ze verder brengt in het leven. En dat onderhandelen slechts een middel is om persoonlijke doelen sneller te bereiken. Diverse startdata:

Leiderschap    dinsdag 17 oktober 2023  09:30 - 12:30 uur   Utrecht

 

jaar ervaring

Emerce blog views

deelnemers

A-merken


Wij, Samantha Nagtegaal (l) en Merel Braakman (r), hebben ieder
20+ jaar ervaring binnen digitale marketing en strategisch (merk-) management.

En wij zetten ons nu in om jouw marketingdoelen te behalen!

We zijn niet alleen oprichters en daarmee trainers binnen ons eigen bedrijf Digitalheads, maar ook gewaardeerde marketing-experts en trainers bij gerenomeerde bedrijven zoals Emerce, Adwise en de Mediafederatie.

Meer dan 500+ deelnemers van vele A-merken zijn jou voorgegaan met de succesvolle strategische kennis, concrete stappenplannen en unieke templates en tools die ze van ons krijgen.

Dat wil jij toch ook? Leren. Lachen. Doen!