Wil jij jouw merk naar het volgende niveau tillen?

We willen jouw verhaal horen en onze expertise toepassen op jouw bedrijf. 

Alles begint met een goed gesprek:

Wij horen graag jouw verhaal

Benieuwd hoe wij jou en jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen? Boek nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Calendly en ontdek de mogelijkheden van Digitalheads. Samen realiseren we jouw ambities!

Onze programma's richten zich op zowel de groei van jouw merk als de ontwikkeling van jouw team. Bij ons draait het om leren, lachen en doen. We bieden je de expertise en begeleiding van topniveau, zodat je niet alleen je merk, maar ook je mensen laat groeien. Samen bouwen we aan de toekomst van jouw bedrijf, met een scherpe strategie en professionele begeleiding.


Liever eerst een vraag stellen?

Duurzame Merkgroei: Ontwikkel een strategie voor langdurige groei die verder gaat dan snelle oplossingen.

Impactvol Leiderschap: Leer hoe je een inspirerende leider wordt die zowel je merk als je team naar succes leidt.

Samenwerken met Experts: Ontvang begeleiding van topniveau en leer de kracht van samenwerking met ervaren professionals.

Nieuwe Marktontwikkelingen: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt en pas deze toe op jouw merk.

Grootser en Slimmer Denken: Word uitgedaagd om groter en slimmer te denken en doen, zodat je het beste uit jouw merk haalt.

Vul dan ons formulier in en we nemen snel contact met je op!

Of neem direct contact op

Wij zijn ontzettend enthousiast om met jou aan de slag te gaan!

info@digitalheads.nl

"Omring je met experts en gelijkgestemde merken in ons programma. Jouw ambities centraal, met de nieuwste merk- en marktinzichten."

Merel Braakman

+31(0) 620246883

"Ons programma richt zich op de groei van jouw merk en team, met leren, lachen en doen, ondersteund door topniveau expertise."

Samantha Nagtegaal

+31(0) 61 5678 718

Wie wij zijn

Digitalheads founders

Samantha Nagtegaal

Strategische en enthousiaste Digital Marketing & Branding Expert

Door haar enthousiaste stijl werd Sam, al vóór haar 30e, Marketingcommunicatie Manager bij online jobboard Monsterboard.nl. “Op dat moment besef je nog niet dat je een digitale afslag neemt.”

Digitale mogelijkheden omarmt Sam al vanaf het begin. Ze gelooft in de kracht van creativiteit aangescherpt door doelgroep-data. Natuurlijk gelinkt aan een sterke strategie. Samen met mede- enthousiastelingen.

Sam heeft als vaste en freelance Marketingcommunicatie- en Online Manager bijgedragen aan het succes van een aantal van de belangrijkste merken in Nederland; Bol.com, Parkmobile, KPN, Volkswagen, ASN Bank, Libelle en meer…

Merel Braakman

Expert in (Digitale) Strategische Marketing & Leiderschap

Met meer dan 20 jaar MT en P&L managementervaring bij mediabedrijven en A-merken (o.a. Sanoma, MPG., Velthuis Kliniek, Funda, AH, Unilever.) traint zij bedrijven en professionals in business-, merk- en contentmarketingstrategie. Ook is zij een uitstekend mentor richting persoonlijke doelen.

Ze is gecertificeerd NLP Master Coach Persoonlijk Leiderschap. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en zorgt dat je met taal en communicatie invloed uitoefent op je onbewuste breinprocessen.

Dit gebruikt zij binnen het marketingdomein: dan spreken we over neuromarketing en de daarbij behorende beïnvloedingsprincipes. Merel geeft regelmatig gastcollege's en lezingen bij Universiteiten en Hogescholen. Ze is jurylid van de Marketing Literatuurprijs.

Feedback van onze klanten

Wij worden ontzettend enthousiast van de positieve feedback van onze klanten!

Mijn basiskennis van marketing is al goed en toch heb ik enorm veel extra kennis vergaard.

Mike

Heel handig en relevante informatie, hierdoor kan ik meteen aan de slag!

Inge

Partners

Zij gingen je voor